Skip to main content
 

Jouw actieve partner naar werk

 

"Er was persoonlijk contact met Activus Uitzendbureau, geen standaard, suf mailtje"

Zoek naar vacatures in regio Gemert!

Aan de slag als Assemblagemedewerker in Meierijstad of werken als Administratief medewerker in Laarbeek?
Wij hebben diverse vacatures voor werkzoekenden in Gemert en omgeving beschikbaar!

Zoek naar vacatures in regio Gemert!

Activus Uitzendbureau heeft diverse vacatures voor werkzoekenden in Gemert en omgeving beschikbaar!Bekijk onze blogberichten

Op onze blog plaatsen wij verschillende berichten voor werkzoekenden en werkgevers. Deze berichten gaan over diverse onderwerpen, zoals sollicitatietips, werkwijze en nieuwtjes over Activus. Ontdek onze blog hier.

Blog

Jouw actieve schakel naar werk

Activus Uitzendbureau gelooft dat iedereen die wil werken, de kans moet krijgen om te werken. Daarom is Activus Uitzendbureau de actieve schakel tussen mens en werk in de regio’s rondom Gemert. Samen met jou kijken we naar je kwaliteiten en ambities, zodat we een nieuwe baan voor je kunnen vinden die voldoet aan jouw wensen. Die hulp bieden we uiteraard altijd gratis en vrijblijvend.

Stuur je CV in

Jouw actieve schakel
naar werk

Activus Uitzendbureau gelooft dat iedereen die wil werken, de kans moet krijgen om te werken. Daarom is Activus Uitzendbureau jouw actieve schakel tussen mens en werk in de omgeving van Gemert. Wij vinden voor jou een baan die bij je past en dat doen we uiteraard gratis en vrijblijvend.

Stuur je CV in

Wij zoeken jou!

Van logistiek medewerker tot bouwkundig tekenaar en van magazijnwerk tot sales medewerker: Activus Uitzendbureau vindt voor jou een nieuwe baan die bij je past. Een baan met eerlijk loon, goede werkomstandigheden en in omgeving Gemert. Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer direct of neem contact op met een van onze Activeerders.

Bekijk onze actuele vacaturesStart jouw actieftraject
Activus Uitzendbureau Gemert Technisch personeel overleg

Wij zoeken jou!

Activus Uitzendbureau gaat voor werkzoekenden in regio Gemert op zoek naar een nieuwe baan die écht bij hen past. Een baan met eerlijk loon en goede werkomstandigheden. Bekijk onze actuele vacatures en solliciteer direct of neem contact op met een van onze Activeerders.

Bekijk onze actuele vacaturesStart jouw actieftraject

Niets missen?

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures in Gemert en nabijgelegen regio’s, de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt volgen en sollicitatietips ontvangen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Niets missen?

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures in Gemert en nabijgelegen regio’s, de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt volgen en sollicitatietips ontvangen? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief.

Activus Uitzendbureau
4.9
Gebaseerd op 67 beoordelingen
powered by Google
w van Rooijw van Rooij
12:21 23 Feb 24
Pawel IkraPawel Ikra
09:20 21 Jan 24
Veel bureaus zouden van Activus moeten leren.
Susanne SeelenSusanne Seelen
09:20 22 Dec 23
Een hele fijne uitzendbureau heel fijn mee samen gewerkt
Anne van den HeuvelAnne van den Heuvel
10:50 07 Oct 23
Activus heeft mij perfect geholpen met het vinden van een leuke baan 😀. Ik heb een fijne ervaring gehad omdat ze goed naar je luisteren en de tijd nemen om een passende baan te vinden naar je voorkeuren. Zelf vind ik het ook belangrijk dat er betrokkenheid is en intressen tonen hoe het tussentijds gaat en openstaan voor allerlei vragen. Activus geeft mij dit en ik voel me altijd welkom om even binnen te lopen mocht ik vragen hebben. Mocht ik in de toekomst weer op zoek zijn zal ik hier zeker naar binnen lopen.
Roy PeetersRoy Peeters
15:50 02 Oct 23
Het is een fijne uitzendbureau leuk personeel en ze helpen je graag met alles te regelen en doen zeker hun best voor jou iets moois te vinden
hauntxanhauntxan
10:17 01 Sep 23
Rob van HoutumRob van Houtum
10:27 21 Jul 23
Activus heeft mij prima geholpen met het vinden van een vakantiebaantje. Ik ben zeer tevreden over de service.
Sandra VandelaarSandra Vandelaar
07:18 04 May 23
heel fijn geholpen door jaap ..soliciteerde op een vacature .. maar hij vond een baan die beter bij mij aansluit.ze denken echt met je mee
Joyce LeppersJoyce Leppers
17:05 27 Feb 23
Fijn uitzendbureau, goed en intensief contact, er wordt goed gekeken naar wat bij je past. Met veel geduld en aandacht wordt naar de juiste match gezocht.
Carmen GarciaCarmen Garcia
13:23 07 Feb 23
Goed uitzendbureau. Ze hebben mij snel weer aan een nieuwe baan geholpen. Een echte aanrader.
Bsev049 -Bsev049 -
10:26 22 Dec 22
Super geholpen met het vinden van een nieuwe baan, super snel en vriendelijk.Ze luisteren naar je wensen en kijken wat er mogelijk is.Een aanrader dus!
Danny VerschuerenDanny Verschueren
21:35 22 Nov 22
Fijne sfeer om mee samen te werken, ik gebeld de zelfde dag een afspraak en uiteindelijk het eerste bedrijf gelijk een match. Ze luisteren zo goed naar wat jou verlangens zijn dat je snel een nieuwe baan hebt, niets is teveel je kan alles vragen en krijgt overal antwoord op. Ik ben super tevreden met hoe ik geholpen ben en raad iedereen aan die werkt zoekt om daar eens langs te gaan, niet om dat ik snel een baan had maar om het menselijke wat ze daar hebben er wordt echt naar jou gekeken echt top👍
Lisa SlabbersLisa Slabbers
12:58 01 Nov 22
Erg fijne mensen ! Ze luisteren naar je wensen en kijken wat bij jou past. Binnen no time een baan.
Susan HaanSusan Haan
14:14 28 Oct 22
Fijne mensen erg makkelijk in de omgang. Je kunt altijd terecht met je vragen. Echt een aanrader 😀
Marina van UdenMarina van Uden
11:37 26 Sep 22
Heel fijn contact gehad met Jaap, snelle reacties, weten van doorpakken. Echt een aanrader!
Nienke KNienke K
14:11 12 Aug 22
Binnen 1 dag een baan! Alles fijn en snel geregeld.
Merveil IyombeMerveil Iyombe
06:19 08 Jul 22
Fijne uitzendbureau met hele vriendelijke, geïnteresseerde en behulpzame mensen die gericht voor jou opzoek gaan naar een passende baan! Ook het tussentijdse contact verliep soepel, snelle reacties en handige tips voor tijdens een sollicitatie!
MarcinMarcin
12:30 02 Jul 22
Een zeer goed werkbureau, ik heb er veel ervaring mee. Heel aardig en behulpzaam personeel, ze staan ​​altijd voor je klaar.
sandertjesandertje
17:52 31 Mar 22
Zeer daadkrachtig en positief ingestelde detacheerders. Ze nemen de tijd voor je en gaan snel voor je aan de slag. Ze hebben mij binnen een week na mijn ontslag mede geholpen aan mijn nieuwe uitdaging. Ja, ik raad iedereen Activus aan!!
Luuk ReteraLuuk Retera
09:31 14 Dec 21
Ik heb een goed kennismakingsgesprek gehad. En ook het contact daarna verliep prettig.
Kees MouwenKees Mouwen
17:37 18 Nov 21
Prettig contact en dan met name met Jaap.Ze hebben goede contacten in de regio en komen regelmatig met interessante vacatures.Reageren snel op mailtjes en telefonisch zeer goed te bereiken.
Bart Van der VeldenBart Van der Velden
16:07 17 Nov 21
Ik ben hier heen paar jaar gelden ook geweest en goed geholpen. Nu moest ik snel een baan hebben voor een korte periode en werd hier meteen mee geholpen binnen 2 dagen was ik al weer aan het werk. Alles is ook snel en goed geregeld!
Mark SchepersMark Schepers
09:02 25 Aug 21
Prima bedrijf. Ook al was mijn baan slechts bedoelt als bijbaantje, werd er regelmatig netjes gevraagd hoe het ging, en was het persoonlijke contact erg prettig.
js_loader

“Als KAM-Coördinator kreeg ik de kans om mezelf verder te ontwikkelen naar Werkvoorbereider”

Sander Hoogland - KAM-Coördinator / Werkvoorbereider

Lees hier zijn verhaal
Sander_Klantverhalen

"Als KAM-Coördinator kreeg ik de kans om mezelf verder te ontwikkelen naar Werkvoorbereider."

Sander Hoogland - KAM-Coördinator / Werkvoorbereider

Lees hier zijn verhaal

Jouw actieve uitzendbureau in Gemert

Activus Uitzendbureau is voor bedrijven en werkzoekenden in regio Gemert de actieve schakel tussen mens en werk. Onze Activeerders staan iedere werkdag tussen 8.30 en 17.00 uur voor je klaar om je te helpen met je vragen.

Neem contact met ons op

Jouw actieve uitzendbureau
in Gemert

Onze Activeerders staan iedere
werkdag tussen 8.30 en 17.00 uur
voor je klaar om je te helpen!

Neem contact met ons op