Hulp voor de uitzendkracht

Loop jij tegen dingen aan als uitzendkracht bij Activus? Laat het ons weten! Activus biedt namelijk hulp voor de uitzendkracht. Wij staan altijd voor jou klaar!
Als jij op zoek bent naar een gespecialiseerde coach voor een bepaald onderwerp, kan Stichting Doorzaam jou daarbij helpen. Doorzaam is er voor jou als uitzendkracht. Zij helpen jou, zodat jij met plezier en zonder zorgen naar je werk gaat. Deze stichting is het fonds van de uitzendbranche en biedt gratis verschillende diensten.
Op deze pagina beschrijven wij een aantal van die diensten. Meer informatie en diensten kun je vinden op de website van Stichting Doorzaam.

Budgetcoaching

Geldzorgen is helaas voor meer mensen herkenbaar dan je wellicht denkt. Het kan voor veel stress zorgen, waardoor je niet helemaal lekker in je vel zit. Hier kan jij ook last van krijgen tijdens je werk, doordat je jouw taken niet optimaal kan uitvoeren. Het is dus erg fijn om goed om te kunnen gaan met geld. Daarom willen wij onze uitzendkrachten op de hoogte stellen van de mogelijkheden voor financiële hulp.

Stichting Doorzaam biedt hierbij gratis hulp voor de uitzendkracht!
Het budgetcoaching traject kan jou wellicht een stapje verder op weg helpen.  Het begint standaard met het in kaart brengen van jouw financiële situatie. Nadat de situatie goed in kaart is gebracht, biedt de budgetcoach een voorstel op maat.

In het filmpje en de informatiefolder hieronder wordt deze dienst op een visuele manier uitgelegd.
Of kijk op de website van Stichting Doorzaam voor meer informatie.

Aanmelden

Wil jij je aanmelden? Neem contact met ons op. Wil jij je liever aanmelden zonder tussenkomst van ons? Neem dan direct contact op met Stichting Doorzaam door hen een mail te sturen op info@doorzaam.nl. Een budgetcoach neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op!

Minder stress, meer energie

Ervaar jij stress in je dagelijkse leven of tijdens je werk? Heb je hierdoor last van stressklachten, zoals hoofdpijn, stijve nek, moe, onrustig gevoel, concentratieproblemen of een kort lontje? Wil jij weer met plezier en meer energie aan het werk?
Stichting Doorzaam kan jou hierbij helpen. Zij bieden namelijk een 6-weekse training in samenwerking met Lesstress. In deze training leer jij hoe je beter om kan gaan met stress en krijg jij hulp van een persoonlijke coach. Je hebt dan wekelijks een videogesprek met deze persoon over je voortgang en resultaten. Dagelijks kost het ongeveer vijftien minuten om ermee aan de slag te gaan aan de hand van een app.

In de informatiefolder hiernaast wordt het programma op een overzichtelijke manier uitgelegd.
Of kijk op de website van Stichting Doorzaam voor meer informatie.

Aanmelden

Heb jij interesse in dit traject? Neem contact met ons op. Wil jij je liever aanmelden zonder tussenkomst van ons? Neem dan direct contact op met Stichting Doorzaam door een mail te sturen naar info@doorzaam.nl.

Alles in één

Hoe zorg je ervoor dat je vitaal, met plezier en vaardig aan het werk blijft? In het Alles-in-één traject ga je aan de slag met een coach over jouw werk nu en in de toekomst. Samen kijk je hoe jouw belemmering kan worden weggenomen. Aan de hand van de uitkomst van dit coaching traject, worden er eventuele vervolgstappen gemaakt. Bij een vervolgstap geeft de coach jou een advies voor het inzetten van jouw persoonlijke budget tot een bedrag van maximaal €2500. Er is ook de mogelijkheid om in gesprek te gaan met een coach over jouw toekomst, zonder vervolgstappen te nemen.

In het onderstaande filmpje en informatiefolder wordt het trjaject op een visuele manier uitgelegd.
Of kijk op de website van Stichting Doorzaam voor meer informatie.

Aanmelden

Heb jij interesse in dit traject? Neem contact met ons op. Wil jij je liever aanmelden zonder tussenkomst van ons? Neem dan direct contact op met Stichting Doorzaam door een mail te sturen naar info@doorzaam.nl of te bellen naar 020 655 82 16.

Activus Uitzendbureau actieve schakel activeerder vrijstaand contact

Activus Uitzendbureau helpt je graag

Heb je vragen of wil je graag meer informatie over ‘hulp voor de uitzendkracht’? Onze activeerders staan iedere werkdag van 8.30 tot 17.00 uur voor je klaar.

Neem contact met ons op

Activus Uitzendbureau
helpt je graag

Heb je vragen of wil je graag
meer informatie?
Onze activeerders staan
iedere werkdag van
8.30 tot 17.00 uur voor je klaar.

Neem contact met ons op