Skip to main content

Hulp voor de uitzendkracht

Loop jij tegen dingen aan als uitzendkracht? Laat het ons weten! Activus biedt namelijk hulp voor iedere uitzendkracht. Wij staan altijd voor jou klaar! Als jij op zoek bent naar hulp op gebied van loopbaan, leren, ontwikkelen, gezondheid en financiën brengen wij je in contact met Stichting Doorzaam. Zij zijn er om je te helpen, waardoor jij met plezier en zonder zorgen naar je werk gaat. 
Op deze pagina beschrijven wij een aantal van die diensten. Meer informatie en diensten kun je vinden op de website van Stichting Doorzaam.

Budgetcoaching

Geldzorgen is helaas voor meer mensen herkenbaar dan je wellicht denkt. Het kan voor veel stress zorgen, waardoor je niet helemaal lekker in je vel zit. Hier kan jij ook last van krijgen tijdens je werk, doordat je jouw taken niet optimaal kan uitvoeren. Het is dus erg fijn om goed om te kunnen gaan met geld. Daarom willen wij onze uitzendkrachten op de hoogte stellen van de mogelijkheden voor financiële hulp.
Stichting Doorzaam biedt hierbij gratis hulp voor de uitzendkracht! Het budgetcoaching traject kan jou wellicht een stapje verder op weg helpen.  Het begint standaard met het in kaart brengen van jouw financiële situatie. Nadat de situatie goed in kaart is gebracht, biedt de budgetcoach een voorstel op maat.

In de informatiefolder hieronder wordt de dienst op een visuele manier uitgelegd.
Of kijk op de website van Stichting Doorzaam voor meer informatie.

Aanmelden

Wil jij je aanmelden? Neem contact met ons op. Wil jij je liever aanmelden zonder tussenkomst van ons? Neem dan direct contact op met Stichting Doorzaam door hen een mail te sturen op info@doorzaam.nl. Een budgetcoach neemt dan zo snel mogelijk contact met jou op!

Minder stress, meer energie

Ervaar jij stress in je dagelijkse leven of tijdens je werk? Heb je hierdoor last van stressklachten, zoals hoofdpijn, stijve nek, moe, onrustig gevoel, concentratieproblemen of een kort lontje? Wil jij weer met plezier en meer energie aan het werk?
Stichting Doorzaam kan jou hierbij helpen. Zij bieden namelijk een 6-weekse training in samenwerking met Lesstress. In deze training leer jij hoe je beter om kan gaan met stress en krijg jij hulp van een persoonlijke coach. Je hebt dan wekelijks een videogesprek met deze persoon over je voortgang en resultaten. Dagelijks kost het ongeveer vijftien minuten om ermee aan de slag te gaan aan de hand van een app.

In de informatiefolder hiernaast wordt het programma op een overzichtelijke manier uitgelegd.
Of kijk op de website van Stichting Doorzaam voor meer informatie.

Aanmelden

Heb jij interesse in dit traject? Neem contact met ons op. Wil jij je liever aanmelden zonder tussenkomst van ons? Neem dan direct contact op met Stichting Doorzaam door een mail te sturen naar info@doorzaam.nl.

Ontwikkelbudget

Hoe zorg je ervoor dat je vitaal, met plezier en vaardig aan het werk blijft? Het ontwikkelbudget van Stichting Doorzaam helpt uitzendkrachten duurzaam inzetbaar te zijn en te blijven. Tijdens dit traject ga je aan de slag met een coach over jouw werk nu en in de toekomst. Samen onderzoek je wat de uitdagingen zijn met betrekking tot duurzame inzetbaarheid. Aan de hand van de uitkomst van dit coaching traject, worden er eventuele vervolgstappen gemaakt en is er een persoonlijk budget beschikbaar. Dit budget is bedoeld voor ondersteuning in de vorm van scholing, training of coaching op diverse terreinen. Door deel te nemen aan dit traject haal jij het beste uit jezelf naar boven.

In de informatiefolder hiernaast wordt het traject op een visuele manier uitgelegd.
Of kijk op de website van Stichting Doorzaam voor meer informatie.

Aanmelden

Heb jij interesse in het ontwikkelbudget? Neem dan contact met ons op. Samen bespreken we het traject en vervolgens melden wij jou hiervoor aan bij Stichting Doorzaam.

Activus Uitzendbureau helpt je graag

Heb je vragen of wil je graag meer informatie over ‘hulp voor de uitzendkracht’? Onze activeerders staan iedere werkdag van 8.30 tot 17.00 uur voor je klaar.

Neem contact met ons op

Activus Uitzendbureau
helpt je graag

Heb je vragen of wil je graag
meer informatie?
Onze activeerders staan
iedere werkdag van
8.30 tot 17.00 uur voor je klaar.

Neem contact met ons op