Skip to main content
 

De juiste kandidaten voor de functie

 

"Geen CV-schuivers, maar kandidaten die écht passen"

Onze diensten voor werkgevers

Als ondernemer is er genoeg waarmee je bezig moet zijn. Daarom biedt Activus Uitzendbureau een scala van mogelijkheden aan werkgevers als het gaat om het vinden van goed (tijdelijk) personeel in de omgeving van Gemert. Door jouw personeelswerving en –bemiddeling aan ons uit te besteden, bespaar je bovendien kostbare tijd die je kunt gebruiken voor andere zaken die jouw aandacht nodig hebben.

Uitzenden

Snel tijdelijk of langdurig personeel nodig? Activus Uitzendbureau heeft een netwerk van flexibele arbeidskrachten die op uitzendbasis kunnen werken.

Lees verder

Detacheren

Vakbekwame professionals nodig? Overweeg onze detacheringsdienst.

Lees verder

W&S

Direct personeel in vast dienstverband nodig? Activus Uitzendbureau kan de werving en selectie geheel van je overnemen!

Lees verder

ZZP'ers

Gebruikmaken van de verfrissende aanpak van een ondernemende professional? Zet betrokken ZZP’ers in om de klus te klaren!

Lees verder

De diensten van Activus voor werkgevers

Uitzenden

Tijdelijk of langdurig personeel nodig? Activus Uitzendbureau heeft een netwerk van flexibele arbeidskrachten die op uitzendbasis kunnen werken.

Lees verder

Detacheren

Vakbekwame professionals nodig? Overweeg onze detacheringsdienst.

Lees verder

W&S

Direct personeel in vast dienstverband nodig? Activus Uitzendbureau kan de werving en selectie geheel van je overnemen!

Lees verder

ZZP'ers

Gebruikmaken van de verfrissende aanpak van een ondernemende professional? Zet betrokken ZZP’ers in om de klus te klaren!

Lees verder

Dé actieve partner voor werkgevers naar goed personeel

Het vinden van nieuw personeel binnen de huidige arbeidsmarkt is lastig. Waar vind je mensen met de juiste kennis en ervaring? Heb je eigenlijk wel mensen voor een langere tijd nodig? En, belangrijker nog, hoe weet je of iemand past bij jouw organisatie? Wat de situatie van je bedrijf ook is, Activus Uitzendbureau in Gemert kan je helpen. Dankzij onze unieke Actiefformule kunnen wij een passende en voordelige oplossing bieden om jou te helpen goed (tijdelijk) personeel te vinden.

Waarom Activus Uitzendbureau
werkgevers Gemert

Voordelen van het uitbesteden van de zoektocht naar personeel:

  • Tijdwinst: jij hoeft geen stapels cv’s door te spitten en urenlang gesprekken te voeren. Jij kunt je bezig houden met je dagelijkse werkzaamheden terwijl Activus Uitzendbureau de juiste medewerker voor je zoekt.
  • Connecties: personeelsbemiddeling is ons vak en wij beschikken over de technieken en bronnen om aan kwalitatief hoog personeel te komen. Wij weten waar en hoe we de juiste mensen voor het juiste project kunnen vinden.
  • Netwerk: Activus Uitzendbureau beschikt over een groot netwerk; of het nu gaat om mensen op uitzendbasis, personeel wat je direct in dienst wilt nemen of ZZP’ers.
  • Onze tarieven: Activus Uitzendbureau werkt met transparante, aantrekkelijke en concurrerende tarieven.
Activus Uitzendbureau
4.9
Gebaseerd op 69 beoordelingen
powered by Google
Wij zijn dit bureau dankbaar dat we snel een goede baan hebben gevonden met goede voorwaarden, altijd contact hebben gehad en alle betalingen altijd op tijd zijn gedaan. ik raad aan
Patrycja SPatrycja S
13:06 20 Jun 24
De volgende dag, na een bezoek aan het kantoor, had ik al een goede baanoptie. De mensen die er werken zijn erg aardig en behulpzaam ??
w van Rooijw van Rooij
12:21 23 Feb 24
Pawel IkraPawel Ikra
09:20 21 Jan 24
Veel bureaus zouden van Activus moeten leren.
Susanne SeelenSusanne Seelen
09:20 22 Dec 23
Een hele fijne uitzendbureau heel fijn mee samen gewerkt
Anne van den HeuvelAnne van den Heuvel
10:50 07 Oct 23
Activus heeft mij perfect geholpen met het vinden van een leuke baan 😀. Ik heb een fijne ervaring gehad omdat ze goed naar je luisteren en de tijd nemen om een passende baan te vinden naar je voorkeuren. Zelf vind ik het ook belangrijk dat er betrokkenheid is en intressen tonen hoe het tussentijds gaat en openstaan voor allerlei vragen. Activus geeft mij dit en ik voel me altijd welkom om even binnen te lopen mocht ik vragen hebben. Mocht ik in de toekomst weer op zoek zijn zal ik hier zeker naar binnen lopen.
Roy PeetersRoy Peeters
15:50 02 Oct 23
Het is een fijne uitzendbureau leuk personeel en ze helpen je graag met alles te regelen en doen zeker hun best voor jou iets moois te vinden
hauntxanhauntxan
10:17 01 Sep 23
Rob van HoutumRob van Houtum
10:27 21 Jul 23
Activus heeft mij prima geholpen met het vinden van een vakantiebaantje. Ik ben zeer tevreden over de service.
Sandra VandelaarSandra Vandelaar
07:18 04 May 23
heel fijn geholpen door jaap ..soliciteerde op een vacature .. maar hij vond een baan die beter bij mij aansluit.ze denken echt met je mee
Joyce LeppersJoyce Leppers
17:05 27 Feb 23
Fijn uitzendbureau, goed en intensief contact, er wordt goed gekeken naar wat bij je past. Met veel geduld en aandacht wordt naar de juiste match gezocht.
Carmen GarciaCarmen Garcia
13:23 07 Feb 23
Goed uitzendbureau. Ze hebben mij snel weer aan een nieuwe baan geholpen. Een echte aanrader.
Bsev049 -Bsev049 -
10:26 22 Dec 22
Super geholpen met het vinden van een nieuwe baan, super snel en vriendelijk.Ze luisteren naar je wensen en kijken wat er mogelijk is.Een aanrader dus!
Danny VerschuerenDanny Verschueren
21:35 22 Nov 22
Fijne sfeer om mee samen te werken, ik gebeld de zelfde dag een afspraak en uiteindelijk het eerste bedrijf gelijk een match. Ze luisteren zo goed naar wat jou verlangens zijn dat je snel een nieuwe baan hebt, niets is teveel je kan alles vragen en krijgt overal antwoord op. Ik ben super tevreden met hoe ik geholpen ben en raad iedereen aan die werkt zoekt om daar eens langs te gaan, niet om dat ik snel een baan had maar om het menselijke wat ze daar hebben er wordt echt naar jou gekeken echt top👍
Lisa SlabbersLisa Slabbers
12:58 01 Nov 22
Erg fijne mensen ! Ze luisteren naar je wensen en kijken wat bij jou past. Binnen no time een baan.
Susan HaanSusan Haan
14:14 28 Oct 22
Fijne mensen erg makkelijk in de omgang. Je kunt altijd terecht met je vragen. Echt een aanrader 😀
Marina van UdenMarina van Uden
11:37 26 Sep 22
Heel fijn contact gehad met Jaap, snelle reacties, weten van doorpakken. Echt een aanrader!
Nienke KNienke K
14:11 12 Aug 22
Binnen 1 dag een baan! Alles fijn en snel geregeld.
Merveil IyombeMerveil Iyombe
06:19 08 Jul 22
Fijne uitzendbureau met hele vriendelijke, geïnteresseerde en behulpzame mensen die gericht voor jou opzoek gaan naar een passende baan! Ook het tussentijdse contact verliep soepel, snelle reacties en handige tips voor tijdens een sollicitatie!
MarcinMarcin
12:30 02 Jul 22
Een zeer goed werkbureau, ik heb er veel ervaring mee. Heel aardig en behulpzaam personeel, ze staan ​​altijd voor je klaar.
sandertjesandertje
17:52 31 Mar 22
Zeer daadkrachtig en positief ingestelde detacheerders. Ze nemen de tijd voor je en gaan snel voor je aan de slag. Ze hebben mij binnen een week na mijn ontslag mede geholpen aan mijn nieuwe uitdaging. Ja, ik raad iedereen Activus aan!!
Luuk ReteraLuuk Retera
09:31 14 Dec 21
Ik heb een goed kennismakingsgesprek gehad. En ook het contact daarna verliep prettig.
Kees MouwenKees Mouwen
17:37 18 Nov 21
Prettig contact en dan met name met Jaap.Ze hebben goede contacten in de regio en komen regelmatig met interessante vacatures.Reageren snel op mailtjes en telefonisch zeer goed te bereiken.
Bart Van der VeldenBart Van der Velden
16:07 17 Nov 21
Ik ben hier heen paar jaar gelden ook geweest en goed geholpen. Nu moest ik snel een baan hebben voor een korte periode en werd hier meteen mee geholpen binnen 2 dagen was ik al weer aan het werk. Alles is ook snel en goed geregeld!
Mark SchepersMark Schepers
09:02 25 Aug 21
Prima bedrijf. Ook al was mijn baan slechts bedoelt als bijbaantje, werd er regelmatig netjes gevraagd hoe het ging, en was het persoonlijke contact erg prettig.
js_loader

“Het personeel van Activus past goed bij onze Brabantse mentaliteit”

Frank van Daal - Logistiek Manager bij Adezz

Lees hier zijn verhaal

De oplossing voor jouw arbeidszaken

Bij Activus Uitzendbureau zijn we van mening dat geen enkele wekgever hetzelfde is, dus waarom zouden oplossingen voor personeelszaken en arbeidsbemiddeling dat wel zijn? Wij werken daarom volgens onze eigen Actiefformule. Met behulp van deze formule zijn wij in staat met duurzame, op maat gemaakte oplossingen te komen om jouw vacature te vullen.

Meer over onze werkwijze

De oplossing voor jouw arbeidszaken

Bij Activus Uitzendbureau zijn we van mening dat geen enkele werkgever hetzelfde is, dus waarom zouden oplossingen voor personeelszaken en arbeidsbemiddeling dat wel zijn? Wij werken daarom volgens onze eigen Actiefformule. Met behulp van deze formule zijn wij in staat met duurzame, op maat gemaakte oplossingen te komen om jouw vacature te vullen.

Meer over onze werkwijze

Tarieven

Bij Activus Uitzendbureau houden we niet van kleine letters en ongewenste verrassingen. Daarom werken we eerlijk en communiceren we altijd transparant met en naar onze klanten, zo ook over onze tarieven. Op die manier weten werkgevers ten allen tijden waar ze aan toe zijn. We werken middels concurrerende tarieven die per klant verschillen. Deze tarieven zijn onder andere afhankelijk van de kernactiviteit en de wensen van de klant.

Neem contact op met onze activeerders
werkgevers

Personeel uit Oekraïne

Vluchtelingen uit Oekraïne mogen direct aan het werk in Nederland en hebben dezelfde rechten als Nederlandse werknemers. Toch zijn er nog allerlei regels waar werkgevers rekening mee moet worden gehouden. Er zijn bijvoorbeeld verschillende gegevens en documenten nodig voordat iemand uit Oekraïne gaat starten.

Wil jij iemand uit Oekraïne in dienst nemen, maar weet je niet precies hoe het zit? Neem contact met ons op! Activus is op de hoogte van alle regels en weet precies welke documenten hiervoor nodig zijn.

Contact

Jouw actieve uitzendbureau in omgeving Gemert

Activus Uitzendbureau is voor werkgevers en werkzoekenden in regio Gemert dé actieve schakel tussen mens en werk. Onze Activeerders staan iedere werkdag tussen 8.30 en 17.00 voor je klaar om je te helpen met je vragen.

Neem contact met ons op

Jouw actieve uitzendbureau in omgeving Gemert

Activus Uitzendbureau staat
iedere werkdag tussen
8.30 en 17.00 uur
voor je klaar om je te helpen
met je vragen.

Neem contact met ons op