Skip to main content

“Activus Uitzendbureau heeft altijd kandidaten die goed passen”

Richard Huisman
Algemeen Directeur - Huisman Gemert

Huisman Gemert is een echt familiebedrijf dat opgericht is in 1962. Al drie generaties lang wordt het bedrijf binnen de familie gerund. Momenteel is Richard Huisman, kleinzoon van oprichter Louis Huisman, algemeen directeur. Huisman Gemert is gespecialiseerd in hallenbouw en helpt diverse klanten van A tot Z met hun bouwprojecten. Ook verkoopt het bedrijf losse bouwmaterialen en voeren ze renovaties uit. Zo biedt het bedrijf complete bouwoplossingen door heel Nederland. Activus Uitzendbureau werkt al jaren met Huisman Gemert samen op het gebied van personeelsbemiddeling. We vroegen daarom Algemeen Directeur Richard te vertellen over zijn ervaring met Activus Uitzendbureau.

 

Al jaren partners

“Als ik heel eerlijk ben, weet ik niet eens meer precies wanneer de samenwerking tussen Huisman Gemert en Activus Uitzendbureau is begonnen. We maken al jaren – en dan bedoel ik ook echt jaren – gebruik van de diensten van Activus Uitzendbureau. Activus Uitzendbureau en Huisman Gemert zijn beiden gevestigd in Gemert, dus het is ook niet gek dat we als familiebedrijven al zo lang contact met elkaar hebben en met elkaar samenwerken. We kennen Activus Uitzendbureau als betrouwbare partner die de juiste mensen weet te werven voor de functies die wij hebben openstaan.

 

Werving met zicht op de toekomst

“Huisman Gemert maakt voornamelijk gebruik van kandidaten op uitzendbasis. Dit is voor ons een fijne manier om kennis te maken met een medewerker en voor de medewerker een goede manier om te zien of het werk en ons bedrijf echt bij hem past. Hoewel de contracten op basis van uitzending voor korte tijd zijn, zijn de dienstverbanden dat vaak niet. Wij werven altijd met oog op de toekomst en nemen dan ook regelmatig geschikte kandidaten na hun uitzendperiode over van Activus Uitzendbureau. Maar het hebben van een flexibele schil is zeker in onze branche enorm fijn voor wanneer we te maken hebben met piekmomenten.”

 

Geen poespas, alleen passende kandidaten

“Activus Uitzendbureau is een no-nonsense organisatie. We krijgen niet zomaar een lijst met namen doorgestuurd, maar alleen kandidaten waarvan Activus Uitzendbureau écht overtuigd is dat ze bij ons passen. Vaak klopt dat dan ook. Het scheelt ons erg veel tijd omdat we dit aan hen kunnen uitbesteden.”

 

Regionaal en effectief

“Wat Activus Uitzendbureau onder andere uniek maakt, is het regionale aspect. Het is een groot voordeel dat Activus Uitzendbureau gevestigd is in Gemert en kennis heeft van de locale arbeidsmarkt. Ook zijn we erg tevreden over het contact en de samenwerking. We kunnen eerlijk naar elkaar communiceren en zo tot goede afspraken komen. We hebben echt goede kandidaten via Activus Uitzendbureau ontvangen die nu als vaste medewerker bij ons werken. Een groter compliment kan ik niet geven.”

 

 

Lees ook het klantverhaal van Karlijn Hobé – HR Manager My Micro Group