Skip to main content

“Bij zijn eerste bezoek aan Activus was Pavel aangenaam verrast”

Pavel Ivlev
Productiemedewerker

Bijna twee jaar geleden kwam Pavel, een toen 31-jarige Oekraïner, aan in Nederland. De oorlog in Oekraïne had zijn leven op zijn kop gezet, waardoor hij gedwongen werd zijn thuisland te verlaten en een nieuw leven elders op te bouwen. Hij arriveerde, samen met zijn vrouw, in Nederland en vestigde zich in Gemert. Direct na aankomst in Nederland begon hij zijn nieuwe omgeving te verkennen en probeerde hij zich aan te passen aan de Nederlandse samenleving.

 

De eerste stappen in de Nederlandse arbeidsmarkt

Een van de eerste zaken die Pavel en zijn vrouw hebben ondernomen was de zoektocht naar werk. Voor Pavel is werk niet alleen een bron van inkomsten, maar ook een middel om te leren en te groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Via vrijwilligers kwamen ze in contact met Activus. Dit concept was nieuw voor hen, aangezien uitzendbureaus niet gebruikelijk zijn in Oekraïne, maar ze stonden open voor deze nieuwe ervaring.

 

Snelle start dankzij Activus

Bij zijn eerste bezoek aan Activus was Pavel aangenaam verrast door de professionaliteit en de snelheid waarmee we te werk gingen. Binnen enkele dagen had hij al een baan gevonden. Hoewel zijn eerste baan helaas wegens werkvermindering na 3 maanden eindigde, zorgde Activus er snel voor dat hij binnen enkele dagen weer een nieuwe baan had. Door deze efficiëntie kreeg Pavel het vertrouwen in onze procedures.

Pavel is daarna aan de slag gegaan bij Smits in Gemert, eerst via Activus en sinds kort in vaste dienst. Hij voelde zich direct op zijn gemak bij Smits; het werk was eenvoudig genoeg om meteen mee aan de slag te gaan. Deze stabiliteit gaf Pavel de rust en zekerheid die hij nodig had na zo’n turbulente periode in zijn leven.

Naast Pavel is ook zijn vrouw in Nederland aan de slag gegaan, eveneens via Activus. Zij spreekt al een aardig woordje Nederlands en heeft, net als Pavel, snel werk gevonden. Samen werken ze hard zodat ze hun nieuwe leven in Nederland op kunnen bouwen en kunnen integreren in de samenleving.

 

De volgende stappenPavel Ivlev profielfoto

Nu hij nu een vaste baan heeft, is Pavel ambitieus. Hij werkt eraan om zijn Nederlands te verbeteren en in zijn werk verder door te groeien. Pavel is iemand die optimistisch en positief blijft.

 

Positieve ervaring met Activus

Pavel heeft veel doorzettingsvermogen en aanpassingsvermogen laten zien. Ondanks de tegenslagen blijft hij gefocust op zijn doelen en is hij dankbaar voor de kansen die hij in Nederland heeft gekregen. Zijn positieve ervaring met Activus heeft hem geholpen om een solide basis te leggen voor zijn nieuwe leven hier.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze activeerders!

 

 

Lees ook het klantverhaal van Narjis Sliman – Customer Care Medewerker