Skip to main content

Hi allemaal 👋, ik ben Anke Dekkers-Roijackers en woon samen met mijn vriend Stan en onze kindjes in ons fijne huis in Mariahout. Wij kochten in 2016 een opknaphuis en Stan heeft deze (samen met zijn pa) helemaal verbouwd naar onze eigen smaak. Daar zijn we dus flink druk mee bezig geweest de afgelopen jaren. Volgend jaar start dan eindelijk ons laatste project: De badkamer 👷. In mijn vrije tijd geniet ik ervan om samen te zijn met Stan en onze zoontjes Tijn (2) & Mees (1), trekken wij er lekker op uit met onze caravan en wandelen wij regelmatig een rondje tussen de dieren bij Dierenrijk. Ook geniet ik van tijd doorbrengen met familie en borrelen met vrienden (tegenwoordig worden dit steeds vaker ‘playdates’ 👶).

Sinds deze maand mag ik bij Activus aan de slag Marketing en Communicatiemedewerkster, waar ik met veel enthousiasme ben begonnen. Ik ben verantwoordelijk voor het coördineren en uitwerken van zowel de online als offline communicatie om zo de doelen van Activus te bereiken. Klinkt leuk toch 😉. Daarbij kan ik lekker doorpakken en creatief bezig zijn, heerlijk! Heb je tips? Hoe kan ik iets beter aanpakken? Ik hoor het graag van je! Oh en.. loop je bij ons binnen (op maandag, woensdag of donderdag) dan zie je me direct zitten, met een kop thee. Wanneer zie ik je hier op kantoor?

Het is fijn om onderdeel te zijn van het Activus team, na een korte periode voel ik al een positieve, fijne en warme werkomgeving. Er is goede communicatie en een fijne samenwerking met collega’s, klanten en werkzoekenden. Niet voor niets dus een mega goede score bij alle reviews! Dit voel je direct als je in gesprek gaat met mijn collega’s, dus ik daag je uit om dit eens te doen. Je zult begrijpen dat ik hoop nog lang onderdeel te zijn van dit team 😁!

Lees ook eens het stukje over Eigenaresse & consultant Eveline!