Skip to main content

Hoi, mijn naam is Jacqueline Maas. Ik kom oorspronkelijk uit Gemert, maar heb nu een gezellig huisje in Lieshout. Ik heb een dochter van 18 en we hebben een konijn als huisdier.

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vriendinnen, vind ik het leuk om zo af en toe een dagje te shoppen, maar achterop de motor maak je me ook blij. Verder ben ik eigenlijk altijd bezig, klusjes aan het huis, in de tuin. Stilzitten is niet voor mij weggelegd.

In oktober 2016 ben ik bij Activus begonnen als Financieel Administratief Medewerkster. Ik verzorg hier samen met mijn collega’s Chantal en Maria de boekhouding en de salarisadministratie, zodat onze uitzendkrachten iedere week weer netjes op tijd en volgens de juiste inlenersbeloning, betaald krijgen. Want iedereen verdiend namelijk een goede beloning voor het werk dat hij of zij doet en daar maken wij ons sterk voor!

Ik werk nog steeds met heel veel plezier bij Activus. Vanaf de eerste dag voel ik me onderdeel van een professioneel en hecht team. Ik ben blij om iedere dag naar mijn werk te gaan, ik hou van cijfertjes en de afwisseling zorgt ervoor dat het leuk blijft. Je wordt hier erg gewaardeerd.

Ik hoop nog vele jaren deel uit te maken van dit fijne team.

Lees ook eens het stukje over Marketing- en Communicatiemedewerker Anke!