Skip to main content

Onze werkwijze

Activus Uitzendbureau helpt diverse werkzoekenden in regio Gemert met hun zoektocht naar een nieuwe baan. Onze werkwijze krijgt vorm in ons unieke actieftraject. Per aanmelding kijken we naar de unieke situatie, kwaliteiten en wensen van de persoon in kwestie. Op basis daarvan krijgt een Actieftraject vorm. Zo gaat de één aan de slag als uitzendkracht en gaat de ander meteen in loondienst van een bedrijf. Wat je situatie ook is: Activus Uitzendbureau zet zich in om ook voor jou nieuw werk te vinden.

Onze werkwijze

Activus Uitzendbureau helpt diverse werkzoekenden in regio Gemert met hun zoektocht naar een nieuwe baan. Onze werkwijze krijgt vorm in ons unieke actieftraject. Per aanmelding kijken we naar de unieke situatie, kwaliteiten en wensen van de persoon in kwestie. Op basis daarvan krijgt een Actieftraject vorm. Zo gaat de een aan de slag als uitzendkracht en gaat de ander meteen in loondienst van een bedrijf. Wat je situatie ook is: Activus Uitzendbureau zet zich in om ook voor jou nieuw werk te vinden.

Hoe werkt het Actieftraject?

Activus Uitzendbureau helpt jou met het vinden van een nieuwe baan. Dit doen we met behulp van ons Actieftraject. Het Actieftraject is een stappenplan bestaande uit vijf stappen die jouw unieke situatie in kaart brengt. Hierin komen jouw werkwensen naar voren en creëren we handvaten om gericht op zoek te gaan naar een passende vacature voor jou. De vijf stappen zijn hieronder toegelicht.

Stap 1: Aanmelden

Jouw zoektocht naar werk via Activus Uitzendbureau begint bij je aanmelding. Aanmelden kan door je cv en motivatie via het contactformulier naar ons te sturen of direct op een actuele vacature te reageren. Een andere mogelijkheid is door langs te komen bij ons kantoor in Gemert. Hiervoor heb je geen afspraak nodig.

Stap 2: Terugkoppeling

Wanneer we jouw cv en motivatie hebben ontvangen, sturen wij je een bevestiging. We gaan met de informatie die je ons hebt gestuurd, zoals wie je bent, wat je kunt en wat voor werk je zoekt, aan de slag met onze zoektocht naar een nieuwe baan voor jou. Daarbij houden we uiteraard rekening met jouw mensen en kwaliteiten, zodat je alleen vacatures van ons krijgt die bij je passen.

Stap 3: Match

Zodra we een vacature hebben gevonden waarvan we denken dat deze bij je past, nemen we contact met je op. Dit doen we telefonisch, via de mail of door je te vragen bij ons langs te komen. We vertellen je dan meer over de vacature en het bedrijf. Als de inhoud en toelichting van zowel de vacature als het bedrijf aansluit bij jouw wensen en verwachtingen, gaan we door naar stap 4.

Past de vacature toch niet helemaal bij jou? Geen probleem! Dan gaan we gewoon verder op zoek naar een functie waar jij je wél in kunt vinden.

Stap 4: Sollicitatie

Wanneer jij geïnteresseerd bent in een voorgesteld vacature, is het tijd om op sollicitatiegesprek te gaan bij het bedrijf. In dit gesprek leren jij en het bedrijf elkaar beter kennen. In dit gesprek kunnen verdiepende vragen over de functie worden gesteld en andere relevante zaken bespreekbaar worden gemaakt. Zo weten zowel jij als het bedrijf precies wat jullie van elkaar kunnen verwachten.

Na je sollicitatie hebben we een gesprek waarin je jouw bevindingen aan ons terugkoppelt. We bespreken dan samen hoe de sollicitatie is verlopen en hoe de klik was tussen jou en het bedrijf. Daarna hebben we contact met het bedrijf om te bespreken hoe zij het hebben ervaren. Naar aanleiding van jouw ervaring en die van het bedrijf, weten we of jullie met elkaar aan de slag willen en kunnen gaan.

Het kan voorkomen dat de functie of het bedrijf toch niet helemaal bij je past. Als dit zo is, zetten we onze zoektocht naar passend werk voor jou weer voort.

Stap 5: Aan de slag

Gefeliciteerd! Je hebt een nieuwe baan en kan aan de slag met jouw nieuwe uitdaging. We wensen je veel plezier en succes met deze uitdaging.

Activus Uitzendbureau Gemert

Klaar om aan de slag te gaan?

Start vandaag nog gratis met jouw zoektocht naar werkgeluk!
Stuur ons jouw CV of bekijk direct onze actuele vacatures in omgeving Gemert.

Bekijk onze vacaturesStuur ons je CV

Klaar om aan de slag te gaan?

Start vandaag nog gratis met jouw zoektocht naar werkgeluk!
Stuur ons je CV of bekijk direct onze actuele vacatures in omgeving Gemert.

“Via Activus Uitzendbureau vond ik de uitdaging die ik nodig had om weer met plezier naar mijn werk te gaan”

Narjis Sliman - Customer Care Medewerker

Lees hier haar verhaal
klantverhaal Narjis

“Via Activus Uitzendbureau vond ik de uitdaging die ik nodig had om weer met plezier naar mijn werk te gaan”

Narjis Sliman - Customer Care Medewerker

Lees hier haar verhaal

De Actiefformule

De Actiefformule is een formule ontwikkeld door Activus waarmee we voor iedere werkzoekenden een oplossing op maat kunnen maken en uitvoeren. In deze formule combineren we persoonlijke betrokkenheid met onze expertise op het gebied van arbeidsbemiddeling om tot een maatwerkoplossing voor jou te komen.

De formule begint met persoonlijke input van jou. Denk hierbij aan bijvoorbeeld je CV of motivatie. Ook kan het zijn dat we je een aantal verdiepende vragen stellen, zoals ‘wie ben je?’, ‘wat voor werk zoek je’, en ‘wat wil je bereiken?’. De antwoorden van deze vragen brengen we samen tot één duidelijke kern om de P van de Actiefformule te vullen.

Voor het tweede deel van de formule gebruiken we onze expertise. We combineren onze ervaring in de uitzendbranche met kennis over de ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en de actuele vacatures van onze klanten. Deze informatie brengen we samen en gebruiken we als input voor de E in de actiefformule.

Door P te combineren met E kunnen we connecties leggen. De persoonlijke input (P) en expertise input (E) worden bij elkaar opgeteld, om tot de beste uitkomst voor jou te komen. Deze formule zorgt hierdoor voor een betrouwbare, passende maatwerkoplossing die jou helpt in jouw zoektocht naar een nieuwe baan.

De Actiefformule

De Actiefformule is een formule ontwikkeld door Activus waarmee we voor iedere werkzoekenden een oplossing op maat kunnen maken en uitvoeren.

ABU-cao

Activus Uitzendbureau is een betrouwbaar en gecertificeerd uitzendbureau dat gevestigd is in Gemert. Wij hanteren de ABU-cao voor uitzendkrachten.

ABU-cao

ABU-cao

Activus Uitzendbureau is een betrouwbaar en gecertificeerd uitzendbureau dat gevestigd is in Gemert. Wij hanteren de ABU-cao voor uitzendkrachten.

ABU-cao
Jaap Lenssen

Vragen over onze werkwijze?

Heb je vragen of onduidelijkheden over wat Activus Uitzendbureau voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze Activeerders. Zij staan iedere werkdag van 8.30 tot 17.00 uur voor je klaar om je te helpen.

Neem contact met ons op

Vragen over onze werkwijze?

Neem contact op met onze
Activeerders. Zij staan iedere
werkdag van 8.30 tot 17.00 uur
voor je klaar.

Neem contact met ons op