Skip to main content

Als eigenaresse van Activus stel ik me graag aan jullie voor. Mijn naam is Eveline van Zutphen. Ik ben woonachtig in het mooie Meierijstad samen met mijn man, drie dochters en teckel Joep.

Nog tijdens mijn HBO opleiding Personeel en Arbeid ben ik bij Activus aan het werk gegaan. Activus is in 1986 opgericht door mijn ouders en in 2003 ben ik er parttime gaan werken en sinds 2006 fulltime. Als enig kind van mijn ouders zag ik aankomen dat de vraag om het bedrijf over te willen nemen vroeg of laat zou komen. Na het afronden van mijn master Managementwetenschappen in 2011 ben ik vijf jaar daarna eigenaresse geworden van Activus.

De uitzendbranche is mij natuurlijk met de paplepel ingegoten. Ook ik vond het werk bij Activus erg leuk. Momenteel leid ik de algehele bedrijfsontwikkeling, maar ook heb ik dagelijks intakes met werkzoekenden en onderhoud ik contact met bedrijven. Ik vind het leuk om met diverse werkzoekenden in gesprek te gaan en ze te bemiddelen naar de best passende baan. Tevreden klanten en kandidaten, daar doe ik het voor. Niet voor niks dat we (online) goede reviews krijgen over onze dienstverlening en dat werkzoekenden soms na jaren weer eens terug komen wanneer ze op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Ik vind het erg leuk om een familiebedrijf te kunnen voortzetten en daar ben ik dan ook trots op. Ook ben ik er trots op dat we met een fijn, goed geolied team dagelijks met veel plezier werken bij Activus. Dat hoop ik nog lang zo te kunnen volhouden.

In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin. Daarnaast ben ik een fervent dressuuramazone en train ik mijn paard Navarro Rock circa 4x per week. Ook houd ik van fine wining & dining en van tuinieren en klussen in en rondom het huis.

Lees ook eens het stukje over Recruiter Jaap!