Skip to main content

Heb je bij ons gesolliciteerd? Leuk dat je een vacature hebt gevonden die aansluit bij jouw interesse! Je ontvangt van ons een email ter bevestiging van jouw sollicitatie. Wij zullen je sollicitatie zorgvuldig doornemen en laten je zo snel mogelijk updaten. Vraag jij jezelf nu af; wat gebeurt er na mijn sollicitatie? Dat lees je hieronder!

Match: Vinden wij jouw profiel goed passen bij de functie en het bedrijf waarnaar je hebt gesolliciteerd? Of ben je geschikt voor een andere vacature? Dan nemen Jaap of Eveline telefonisch contact met je op. We bespreken dan kort jouw sollicitatie en wensen en de inhoud van de vacature. Wanneer wij een goed gevoel bij jou hebben en ook daadwerkelijk iets voor jou kunnen betekenen, plannen wij graag een persoonlijk gesprek in. Zolang dit veilig kan gebeuren (in verband met de corona maatregelen) kom je bij ons langs op kantoor. Wij zijn gevestigd aan het Ridderplein in Gemert, tegenover het kasteel.
Is het voor jou een eindje rijden, werk je tijdens onze openingstijden of voel je je niet fit? Dan is er ook een mogelijkheid om het gesprek online plaats te laten vinden door middel van videobellen.
Geen match: Is er geen passende match gevonden en kunnen wij helaas verder niets voor jou betekenen? Dan ontvang je een hierover een bericht via de mail.

Overigens bewaren we jouw cv nooit langer dan een jaar want conform de Privacywet AVG zijn wij verplicht om je gegevens te vernietigen, tenzij je expliciet hebt aangegeven dat we jouw cv langer mogen bewaren.

Persoonlijk gesprek
Tijdens dit gesprek gaan we samen kijken of deze baan echt iets voor jou is. Jaap en Eveline hebben intensief contact met onze opdrachtgevers, waardoor zij kunnen inschatten of je past in de vacature. Het is handig als je jouw cv meebrengt, zodat we jouw vaardigheden en werkervaring kunnen bespreken. Verder gaan we het ook hebben over jou als persoon, je interesses en je ambities. Op deze manier leren wij jou goed kennen. Daarnaast vertellen wij jou meer over de functie en wat je van ons kan verwachten.
Door dit gesprek hopen wij een uitgebreid beeld van jou te krijgen en krijg jij een goed beeld van de functie, de verwachtingen en het bedrijf. Wanneer wij het idee hebben dat je past in de vacature dan gaan we contact opnemen met het bedrijf en bespreken jouw profiel.

Voorstellen bij de opdrachtgever
Sluiten jouw wensen en de verwachtingen van de opdrachtgever op elkaar aan? Dan brengen wij jouw kandidatuur bij het bedrijf onder de aandacht. En als de opdrachtgever net zo enthousiast is over jou als wij zijn, plannen we een kennismakend gesprek voor jullie in. Wij schakelen graag snel tussen opdrachtgever en kandidaat, zodat het gesprek zo gauw mogelijk plaats kan vinden.
Het kan ook zo zijn dat de opdrachtgever denkt dat er geen match is. Jammer, maar indien jij ervoor openstaat om van ons andere, passende vacatures te ontvangen, dan zoeken wij graag verder. Wij houden je cv dan in portefeuille en nemen contact met je op zodra we een andere leuke functie hebben gevonden.

Op gesprek
Na afloop van het sollicitatiegesprek bij de opdrachtgever, willen wij graag van jou weten hoe het is gegaan en hoe je erover denkt. Wanneer jullie beiden van start willen gaan of een vervolggesprek willen inplannen, gaan we daarmee aan de slag. Ook kan het voorkomen dat er geen klik is vanuit de opdrachtgever of van jou dan beëindigen we de sollicitatieprocedure bij het betreffende bedrijf. De terugkoppeling loopt altijd via Activus. Je bent overigens nooit verplicht om een baan te aanvaarden.

Aangenomen
Wij hebben goed nieuws voor jou! Het bedrijf ziet jou graag als nieuwe collega en jij ziet het helemaal zitten in deze job! Als je op uitzendbasis aan het werk gaat, maken wij alles administratief in orde. Je bent dan bij ons in dienst en je ontvangt wekelijks je loon. Bij een functie op basis van werving en selectie biedt de opdrachtgever jou direct een contract aan. Wanneer je onze hulp wenst bij het afspreken van de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden dan helpen we je uiteraard graag. Gefeliciteerd, je hebt een nieuwe baan!

Contact achteraf
Wanneer je via één van onze opdrachtgevers aan de slag gaat, willen we graag weten hoe je nieuwe baan bevalt. Daarom nemen wij contact met jou op als je een tijdje aan het werk bent via ons. Wij hopen natuurlijk dat je het goed naar je zin hebt. Het kan tijdens je werk ook wel eens voorkomen dat er iets aan de hand is. Hiervoor kun je altijd bij ons terecht, want we helpen je graag en denken uiteraard graag met je mee.

Succes met solliciteren, wij duimen voor je!