Skip to main content

Yes! De examens zijn eindelijk voorbij en je hebt een welverdiende (studie-)pauze verdiend. Of je nu op zoek bent naar een manier om wat extra geld te verdienen, werkervaring op te doen, of gewoon je tijd nuttig wilt besteden, een bijbaan of vakantiebaan kan de perfecte oplossing zijn. Bij Activus staan wij klaar om jou te helpen de ideale baan te vinden die aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Waarom een bijbaan of vakantiebaan?

 • Extra inkomen: Laten we eerlijk zijn, extra geld komt altijd van pas. Of je nu wilt sparen voor een vakantie, een nieuwe laptop voor je vervolg studie of gewoon wat financiële ademruimte wilt, een bijbaan kan je helpen jouw doelen te bereiken.
 • Werkervaring: Werkgevers waarderen praktijkervaring. Door nu al te werken, bouw je een waardevol CV op dat je in de toekomst kan helpen bij het vinden van je droombaan.
 • Vaardigheden ontwikkelen: Een bijbaan biedt je de kans om belangrijke vaardigheden te ontwikkelen die je overal in je carrière zult gebruiken.
 • Netwerk: Werk je ergens tijdelijk, dan ontmoet je mensen uit verschillende vakgebieden. Dit kan later van pas komen, wanneer je op zoek bent naar een vaste baan of stageplek.

Ons aanbod voor jou

Bij Activus begrijpen we dat iedere student uniek is. Daarom hebben we een breed scala aan vacatures die aansluiten bij verschillende interesses en vaardigheden. Of je nu op zoek bent naar een administratieve functie, een baan in de horeca, productie/logistiek of groenvoorziening, wij hebben iets voor jou.

 • Horeca: Van werken in een gezellig café tot een luxe restaurant, de horeca biedt dynamische en sociale werkomgevingen. Perfect voor wie graag onder de mensen is en van afwisseling houdt. Bekijk hier onze vacature voor Horeca medewerker.
 • Administratief werk: Ben je georganiseerd en werk je nauwkeurig? Dan is een administratieve bijbaan wellicht iets voor jou. Bedrijven hebben altijd behoefte aan ondersteuning bij allerlei administratieve taken. Bekijk hier onze vacature voor Administratief medewerker.
 • Logistiek, productie en magazijn: Voor degenen die graag de handen uit de mouwen steken, bieden banen in de logistiek, productie en magazijnwerk een goede optie. Dit is vaak fysiek werk en biedt een fijne afwisseling van een bureauomgeving.
 • Groenvoorziening: Hoveniers zoeken vaak extra handen tijdens de vakantieperiode en in de weekenden. Ideaal voor als je lekker bezig wilt zijn in de buitenlucht.

Hoe wij jou helpen

Bij Activus maken we het vinden van een bijbaan of vakantiebaan eenvoudig en stressvrij. Ons proces is ontworpen om jou zo snel mogelijk aan een passende baan te helpen:

 1. Inschrijven: Meld je aan via onze website of kom langs op ons kantoor. We nemen de tijd om je te leren kennen en nemen graag je interesses, vaardigheden en beschikbaarheid door.
 2. Vacatures matchen: We matchen jouw profiel met de meest geschikte vacatures uit ons brede aanbod.
 3. Ondersteuning: We begeleiden je bij elke stap, van sollicitatie tot aan je eerste werkdag. Heb je vragen of loop je ergens tegenaan? Ons team staat altijd voor je klaar.

Regels omrent vakantiewerk

Benieuwd naar de regels omtrent vakantiewerk onder de 18 jaar? Bekijk dan hier ons blogbericht.

Aan de slag!

Wacht niet langer en zet de eerste stap naar jouw perfecte bijbaan of vakantiebaan. Schrijf je vandaag nog in bij Activus en ontdek de mogelijkheden. Met onze hulp wordt jouw vakantie niet alleen leuker, maar ook productiever en winstgevender. Wij kijken ernaar uit om jou te helpen jouw ideale baan te vinden!

Inschrijven kan door het formulier op onze website in te vullen, te bellen, appen, mailen of loop binnen op ons kantoor aan het Ridderplein in Gemert.

Hopelijk tot snel!