Skip to main content

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner die je kan helpen bij het vinden van werk dat bij je past? Of ben je als werkgever op zoek naar de juiste kandidaat die bij de openstaande functie past?

Welkom op de website van Activus Uitzendbureau, onze missie is om de juiste match te vinden voor zowel werkgevers als werknemers. Wij bieden niet alleen vacatures maar delen ook informatie om je te begeleiden. Waar kun je deze informatie vinden? Op onze website, diverse Social Media kanalen en sinds kort is daar ons YouTube-kanaal aan toegevoegd! Hieronder vertellen we je wat meer over wat er te vinden is op ons YouTube kanaal.

De juiste match vinden voor zowel werkgevers als werknemers

Ontmoet Activus

Leer meer over wie wij zijn, het team, hoe wij werken, onze diensten, eerdere ervaringen en meer. Deze video’s laten zien waarom wij de beste keuze zijn voor zowel werkgevers als werkzoekenden.

  • Bekijk hier de video voor werkzoekenden.
  • Bekijk hier de video voor werkgevers.
  • Дивіться відео для шукачів роботи тут.

Sollicitatietips

Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint met je carrière, onze sollicitatietips zijn er om je te helpen. Van het maken van een overtuigende CV tot het succesvol afronden van je sollicitatiegesprek, wij bieden praktische adviezen die je direct kunt toepassen.

  • Wil je graag tips voor het maken van je CV? Bekijk hier de video.
    Daarnaast hebben we een blogbericht geschreven met al deze tips. Wil je deze lezen? Klik hier.
  • Ga je een salaris gesprek aan en wil je graag tips? Bekijk hier de video.
    Ook hiervoor is een blogbericht gemaakt. Lees hier alle tips.
  • Er volgen later dit jaar nog meer video’s over het onderscheiden van jezelf ten opzichte van andere sollicitanten en tips voor je LinkedIn profiel.

Onze Diensten

Activus biedt een breed scala aan diensten om aan de diverse behoeften van onze klanten te voldoen. In deze video’s leggen we uit wat onze diensten inhouden en hoe ze jou kunnen helpen bij het vinden van de ideale kandidaat voor je bedrijf.

Bij Activus staan we klaar om je te ondersteunen bij elke stap van je carrière of de zoektocht naar de juiste medewerker. Heb je suggesties voor toekomstige video’s of wil je een specifiek onderwerp behandeld zien? Laat het ons weten! Jouw feedback is waardevol voor ons en helpt ons om nog beter in te spelen op jouw behoeften.