Skip to main content

Mijn naam is Jaap Lenssen. Ik woon samen met mijn vriendin, drie kinderen en onze hond Jip in Deurne.
Naast mijn werk en mijn gezin ga ik graag de weg op om een stuk te hardlopen of te wielrennen en te genieten van het leven door te gaan uit eten, op vakantie te gaan en uitstapjes te maken.

In 2008 ben ik begonnen als Recruiter in Helmond, daarna in Eindhoven en sinds 2012 ben ik werkzaam bij Activus.
Na een prettig gesprek met Eveline en Henk (Voormalig eigenaar) werd ik enthousiast over het familiebedrijf, hun werkwijze en hun vertrouwen in mij waardoor ik de keus heb gemaakt om voor Activus te gaan werken.

Sindsdien werk ik hier met veel plezier en passie, ik haal voldoening uit relaties opbouwen, mensen en bedrijven tot elkaar te brengen en te adviseren waar nodig.
Ik vind het belangrijk om te werken op basis van vertrouwen en dat vertrouwen probeer ik te winnen door kritisch te blijven kijken en een langdurige relatie op te bouwen voor zowel werkgevers als werkzoekende.

Bij Activus werken we in een hecht team waar je de ruimte krijgt om jezelf te zijn, waar we elkaar aansterken waar nodig.
Dit in combinatie met een ontspannen werksfeer en de fijne collega`s voelt het als een 2e thuis.

Lees ook eens het stukje over Financieel Medewerker Chantal!