Skip to main content

Hallo allemaal, mijn naam is Chantal van den Tillaar – van Nunen. Ik woon in de gemeente Meierijstad, samen met mijn man en onze drie gezellige jongens.

Mijn vrije tijd vul ik graag in met voetbalwedstrijden kijken van mijn jongens, bootcamp, tennissen, winkelen en leuke dingen doen met vriendinnen. Natuurlijk mogen op vakanties gaan en weekendjes weg niet ontbreken.

In Februari 2020 ben ik bij het gezelligste familiebedrijf van Brabant: Activus Uitzendbureau begonnen.
In dit kleine team met fantastische collega’s mag ik de financiële taken en de salarisadministratie voor mijn rekening nemen. Dit doe ik met heel veel plezier. Ook worden wij met regelmaat verwend met zelfgemaakte taarten, appelflappen en chocolaatjes!

Wij staan voor: betrouwbaar, persoonlijk, expertise en maatwerk.
Dus twijfel je of je, jouw werk nog wel leuk vindt, loop zeker bij ons binnen en we helpen je graag bij je zoektocht naar je nieuw werkgeluk!! Wij staan voor jullie klaar. Hopelijk tot snel!

Lees ook eens het stukje over Financieel Medewerker Jacqueline!