gtag('config', 'UA-177535994-1'); Skip to main content

Hallo allemaal, mijn naam is Chantal van den Tillaar – van Nunen. Ik ben 37 jaar en woon in de gemeente Meierijstad. Samen met mijn man hebben wij drie gezellige jongens.

Mijn vrije tijd vul ik graag in met voetbalwedstrijden kijken van mijn jongens, bootcamp, tennissen, winkelen en leuke dingen doen met vriendinnen. Natuurlijk mogen op vakanties gaan en weekendjes weg niet ontbreken.

Op dit moment ben ik ongeveer 1,5 jaar werkzaam bij het gezelligste familiebedrijf van Brabant: Activus Uitzendbureau!!
In dit kleine team met fantastische collega’s mag ik de financiële taken en de salarisadministratie voor mijn rekening nemen. Dit doe ik met heel veel plezier. Ook worden wij met regelmaat verwend met zelfgemaakte taarten, appelflappen en chocolaatjes!
Onlangs ben ik gestart met de opleiding Praktijk Diploma Loonadministratie en hoop op het eind van het jaar met het diploma in mijn handen te staan.

Wij staan voor: betrouwbaar, persoonlijk, expertise en maatwerk.
Dus twijfel je of je, jouw werk nog wel leuk vindt, loop zeker bij ons binnen en we helpen je graag bij je zoektocht naar je nieuw werkgeluk!! Wij staan voor jullie klaar. Hopelijk tot snel!

Lees ook eens het stukje over Financieel Medewerker Jacqueline!