gtag('config', 'UA-177535994-1'); Skip to main content

“Het personeel van Activus past goed bij onze Brabantse mentaliteit”

Frank van Daal
Logistiek Manager - Adezz

Het in Uden gevestigde bedrijf Adezz is producent van kwalitatief hoogwaardige tuinaccessoires. Denk hierbij aan onder andere plantenbakken, bloempotten, vijverranden, waterelementen en tuinhaarden. Ze bieden eigenlijk alles om je tuin op een luxe manier in te delen. De producten worden op maat en kleur gemaakt en verkocht aan veelal hoveniers en tuinarchitecten. Je vindt de producten in openbare ruimte, in tuinen of langs de weg.

Logistiek Manager Frank van Daal is onder andere verantwoordelijk voor de aanname van personeel op de logistieke afdeling. Onder zijn supervisie werken momenteel 30 mensen. Hij is graag bereid te vertellen over zijn ervaringen met Activus.

 

Explosieve groei

“Al gauw na de oprichting van Adezz is het bedrijf snel gegroeid. Hierdoor kwam er behoefte aan meer personeel, vooral op logistiek gebied. Op dat moment waren er meerdere uitzendbureaus gevraagd om Adezz te voorzien van personeel, waaronder Activus Uitzendbureau. Via de directeur van het bedrijf werd destijds het eerste contact gelegd met Activus. Inmiddels werken we al vijf jaar samen en dat bevalt heel goed. Ik kan wel zeggen dat de betere kandidaten van Activus afkomen.”

 

Flexkrachten met de juiste instelling

“Adezz heeft veelal kandidaten van Activus op uitzendbasis in dienst. Het niveau van de kandidaten van Activus is hoog. Het zijn mensen die aanpakken en aan het werk gaan met een goede werkhouding. Zodra is gebleken dat kandidaten goed passen bij ons bedrijf, dan nemen wij ze na de uitzendtermijn over in dienst. Het is onze intentie om met iedereen die bij ons begint, een lange arbeidsrelatie aan te gaan. Je kunt in je eigen functie die jou goed bevalt doorgroeien, maar ook doorgroeien naar een andere afdeling is mogelijk. Als een medewerker laat blijken dat hij of zij interesse heeft om door te groeien, is hier altijd een mogelijkheid voor.”

Zelf horen wij ook positieve verhalen over Adezz vanuit onze uitzendkrachten. Er hangt een fijne sfeer en ze vinden het werk hartstikke leuk. Als ze eenmaal bij Adezz zitten, dan blijven ze daar ook graag!

 

Betrouwbare partner

Frank geeft aan dat het vinden van goed maar vooral ook gemotiveerd personeel tegenwoordig erg lastig is. “Activus duwt niet zomaar iedere kandidaat naar binnen. Ik heb het idee dat jullie weten waar wij naar op zoek zijn en daar kieskeurig mee omgaan. Jullie komen met kandidaten die goed passen bij ons team en onze vacatures. Daarnaast zijn het zijn mensen met de juiste instelling! Wij hebben een Brabantse mentaliteit en daar past het personeel van Activus heel goed bij. Bovendien is de communicatie met Activus erg prettig. Activus is gewoon een fijne partner om mee samen te werken en alles verloopt vlekkeloos. Als jullie iets zeggen dan wordt het simpelweg ook gedaan.”

 

 

Lees ook het klantverhaal van Richard Huisman – Algemeen Directeur Huisman