Skip to main content

“Via Activus Uitzendbureau vond ik de uitdaging die ik nodig had om weer met plezier naar mijn werk te gaan”

Narjis Sliman
Customer care medewerkster

Narjis Sliman was 37 jaar toen ze trouwde met de liefde van haar leven en in Nederland kwam wonen. In de afgelopen acht jaar heeft Narjis gewerkt in de klantenservice. Bij het laatste bedrijf waar ze werkte voelde ze zich niet meer zo op haar plek. Ze besloot daarom om op zoek te gaan naar ander werk. Via Activus Uitzendbureau vond ze de uitdaging die ze nodig had om weer met plezier naar haar werk te gaan.

 

Ik werk graag met mensen

“Van oorsprong ben ik afgestudeerd als apotheker. Ik heb ook voor lange tijd in een functie gewerkt die hierop aansloot, maar merkte dat ik toch liever werk deed waarbij ik meer in contact kwam met mensen. Ik ben daarna eerst gaan werken als begeleider voor mensen met diabetisch en heb daarna een baan als receptioniste gehad. Werken als receptioniste beviel me goed. Het is dan ook geen verrassing dat, toen ik in Nederland kwam wonen, ik ging werken in de klantenservice bij een groot bedrijf. Het betrof een functie waarbij ik tweetalig moest werken, namelijk Frans en Nederlands. Dat was voor mij geen probleem, want ik heb een talenknobbel. Zo spreek ik naast Frans en Nederlands ook Arabisch, Engels en Spaans. Er is gewoon iets dat me altijd heeft getrokken aan een meer communicatieve functie. Je bent toch meer onder de mensen en dat vind ik heel fijn!”

 

Ik wilde mezelf meer kunnen ontwikkelen

“Voor ik mijn huidige baan via Activus Uitzendbureau had, werkte ik dus op de klantenservice bij een bedrijf als adviseur en operationeel medewerker. Hoewel het werk leuk was, merkte ik dat mijn ontwikkeling een beetje stil stond. Ik werkte voornamelijk in het Frans, maar wilde juist mijn Nederlandse taal verder ontwikkelen. Die mogelijkheid kreeg ik echter niet, waardoor ik na enige tijd besloot om ander werk te zoeken.”

 

Via Activus Uitzendbureau vond ik de baan die ik zocht

“Tijdens mijn zoektocht naar werk kwam ik voor het eerst in aanraking met Activus Uitzendbureau. Ik reageerde op mijn huidige functie als customer care medewerker via de website van Activus Uitzendbureau. Zo ontdekte ik dat Activus Uitzendbureau personeel werft voor het bedrijf waar ik nu werk. Na het zien van mijn CV en motivatie namen ze contact met me op om me te vertellen dat ze dachten dat ik wel een goede match zou kunnen zijn. Ik ben toen naar hun kantoor in Gemert gegaan voor een kennismakingsgesprek, om kort daarna op sollicitatiegesprek bij het bedrijf langs te gaan. Zo doende ben ik uiteindelijk aangenomen op de functie. Ik was erg onder de indruk van hoe snel het allemaal is gegaan. De recruiters van Activus Uitzendbureau waren enorm vriendelijk, hadden een proactieve houding en dachten goed met me mee.”

 

Een informeel bedrijf met ontwikkelkansen

“Activus Uitzendbureau heeft een goede match gemaakt tussen mij en het bedrijf. Er is geluisterd naar mijn werkwensen en gekeken naar mijn kwaliteiten. Het werk dat ik nu doe past bij me en bevalt me erg goed. Ik ben heel tevreden over diverse aspecten van de functie. Ik krijg bijvoorbeeld ruimte mijn Nederlands verder te ontwikkelen en om meer communicatievaardigheden te ontwikkelen. Die vrijheid en dat vertrouwen vind ik erg fijn. Het werk is superleuk en mijn collega’s zijn heel aardig. Het bedrijf is erg informeel en je hebt daardoor contact met collega’s van verschillende afdelingen. Ik voel me echt op mijn plek bij het bedrijf!”

 

Werk vinden via Activus Uitzendbureau op een eerlijke manier

“Wat ik ook erg verfrissend vond, was dat de recruiters geen vooroordelen hadden over mij. Soms merk je met solliciteren wel anders namelijk. Ik heb één keer eerder via een uitzendbureau gesolliciteerd en dat was niet fijn. Ik werd afgewezen omdat ik niet in alle opzichten ‘perfect’ was en heb daarna niets meer van ze gehoord. Ik ging ook echt met een slecht gevoel over mezelf naar huis na dat gesprek. Er werd door dat bureau zo erg gefocust op wat ik allemaal niet kon en daar werd ik enorm onzeker van. Het heeft me een tijdje gekost om mezelf te doen beseffen dat ik wél veel kan en goed genoeg ben. Het deed me dan ook erg goed om te zien dat Activus er net zo over dacht. Ze hebben gekeken naar mijn kwaliteiten en vanuit de kennismaking gezien dat ik meer dan geschikt was voor de functie. Nu kan ik mijn kwaliteiten laten bloeien in een functie die bij me past en waar ik gelukkig van word. Daarvoor ben ik Activus Uitzendbureau enorm dankbaar. Ik kan iedereen die op zoek is naar werk echt aanraden Activus Uitzendbureau hiervoor te benaderen.”

 

Dankzij Activus Uitzendbureau heeft Narjis een nieuwe uitdaging gevonden waar ze zichzelf verder kan ontwikkelen. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze activeerders!

 

 

Lees ook het klantverhaal van Rens van Dinter – Magazijnmedewerker