gtag('config', 'UA-177535994-1'); Skip to main content

Onze diensten

Als ondernemer is er genoeg waarmee je bezig moet zijn. Daarom biedt Activus Uitzendbureau een scala aan mogelijkheden als het gaat om het vinden van goed (tijdelijk) personeel. Door jouw personeelswerving en –bemiddeling aan ons uit te besteden, bespaar je kostbare tijd die je kunt gebruiken voor andere zaken die jouw aandacht nodig hebben. Ontdek onze diensten op deze pagina.

Onze kernactiviteiten

De diensten die wij leveren zijn altijd maatwerk. Geen bedrijf is immers hetzelfde en daarom zijn onze oplossingen dat ook niet.
Onze diensten zijn terug te brengen naar vier kernactiviteiten waarbinnen wij maatwerk leveren.

Uitzenden

De kernactiviteit Uitzenden geeft je de mogelijkheid om via Activus Uitzendbureautijdelijk personeel in dienst te nemen. Wij zetten alles op alles om de best passende werknemers te vinden voor jouw vacature, zodat jij je kunt focussen op de groei van je bedrijf.

W&S

Wil je nieuw personeel om direct in loondienst te nemen? Laat het werving en selectieproces dan door Activus Uitzendbureau overnemen. Wij houden ons bezig met het vinden van passend personeel, zodat jij je kunt focussen op andere bedrijfsactiviteiten.

Detachering

Ga je starten met een langdurig project of heb je voor een bepaalde periode expertise nodig die je huidige medewerkers niet bezitten? Dan is de detacheringsdienst van Activus Uitzendbureau een mooie uitkomst.

Bemiddeling ZZP

Ooit nagedacht over het inlenen van een ZZP’er? Bijvoorbeeld voor een project waarvoor je een specialist nodig hebt met een groot verantwoordelijk-heidsgevoel? Wij bemiddelen ZZP’ers in diverse sectoren.

Dé actieve schakel tussen mens en bedrijf

Activus Uitzendbureau is dé actieve schakel die jouw bedrijf verbindt met passen en adequaat personeel. Doordat wij onze expertise combineren met onze persoonlijke aanpak weten we al meer dan 30 jaar succesvol mens en bedrijf samen te brengen.

Lees hier onze klantervaringen

Tarieven

Bij Activus Uitzendbureau houden we niet van kleine letters en ongewenste verrassingen. Daarom werken we eerlijk en communiceren we altijd transparant met en naar onze klanten. Dit doen we ook over onze tarieven. Op die manier weet je als bedrijf te allen tijden waar je aan toe bent. We werken middels concurrerende tarieven.

Neem contact op met onze activeerders
Activus Uitzendbureau werkgevers

Vacatures

Wil je via Activus Uitzendbureau een vacature uitzetten? Dat kan! Het plaatsen van jouw vacature doen we gratis en vrijblijvend.
Zodra we iemand vinden die past bij wat je zoekt, zullen we deze aan je voorstellen met de bijbehorende tarieven.

Ja, ik wil goed personeel

Contact

Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op! We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 uur en 17.30 uur.

Neem contact met ons op