gtag('config', 'UA-177535994-1');

Hoi hoi, mijn naam is Meike Wolfs en ik ben werkzaam als Marketing- en Communicatiemedewerker bij Activus. Ik ben 23 jaar en woonachtig in Venhorst. Daar woon ik nog thuis bij mijn ouders, broer en hondje. Wanneer ik niet aan het werk ben, doe ik natuurlijk graag leuke dingen. Ik spreek dan af met vriendinnen of mijn vriend om een dagje weg te gaan, terrasje te pakken of naar een feestje te gaan. Daarnaast vind ik het ook wel eens fijn om gewoon lekker rustig bij iemand thuis te kletsen of een filmpje te kijken. Ook ga ik graag een stukje wandelen met een vriendin of onze hond in het dorp of in het bos.

Voordat ik bij Activus terecht ben gekomen, heb ik de opleiding Communicatie afgerond aan Fontys Hogeschool in Eindhoven. Na mijn studie ben ik op zoek gegaan naar een leuke baan en deze heb ik gevonden bij Activus! In mijn functie houd ik mezelf bezig met alle online en offline communicatie, zoals de website en social media kanalen. Hiervoor ben ik vaak creatief bezig met beeld, tekst en foto’s maken en dat doe ik graag! Ik heb bij Activus vanaf het begin een goede indruk gekregen. Het is werken in een gezellig team met fijne collega’s die voor elkaar klaar staan!

Lees ook eens het stukje over Eigenaresse Eveline!